Riksregaliet, medlem av Sverigedemokraternas Försvarsråd

13 maj, 2012

Sverigedemokraterna har efter valet 2010 byggt upp ett Försvar och Säkerhetspolitiskt råd som arbetar med de frågor som rör främst Sveriges Säkerhetspolitik och Försvarspolitik ur  en Sverigedemokratisk synvinkel.

Rådet arbetar under Mikael Jansson som är Sverigedemokraternas representant och ledamot i Försvarsutskottet. Det består bla av  Överstelöjtnant, en Kommendörkapten, en Major etc. Vi har väletablerade kontakter inom Försvarets matrielverk  samt Försvarsindustrin. Vi har kontakter med en Admiral och två Generaler för att känna av försvarsgrenarnas visioner och behov.

Rådets medlemmar innefattar kompetens rörande hela Totalförsvaret.

Jag representerar delvis den tekniska kompetensen och främst kompetens gällande matriel inom Försvarsgrenarna. Jag är en Specialistofficer inom Försvarsmakten och bidrar till att  Sverigedemokraterna kan sätta upp och föra en alternativ politik på det säkerhetspolitiska området olikt de övriga 7 partierna.  Jag har sympatiserat med Sverigedemokraterna sedan 2008 och blev medlem främst pga att den Moderat regering jag röstat fram 2006  inte längre värnade om Sveriges försvar eller säkerhet på det sätt man borde som representant för det Svenska folket och den Svenska nationen.

Jag kommer driva debatt angående det Svenska totalförsvaret och de hotbilder närområdet kan bjuda på. Jag kommer ta ansvar och bidra till att vårt försvar kommer kunna klara de utmaningar man som nation måste kunna ställa på försvaret. Försvaret är den grund vilket samhället vilar på. Ett starkt försvar och en stark rättstat är vad ett samhälle måste vila på för att kunna fungera.

// Riksregaliet

One Response to “Riksregaliet, medlem av Sverigedemokraternas Försvarsråd”

  1. Anonym Says:

    Tack för informationen och jag kommer följa din blogg!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: